Blaszczu16 napisał(a):

|
Nie była śmieszna. Z Uche tak samo postąpili, tyle, że nie anulowali mu po miesiącu kary.
|
Bo sytuacja ich do tego nie zmusiła.
Krotochwila napisał(a):

|
Nikogo tu nie obchodzi ile wolfy ma petrodolarów, natomiast faktem niezaprzeczalnym jest to, że brak mu KLASY.Bez wzgledu na stan portfela. Takich zenujacych postow chyba jeszcze na tym forum nie czytalem.
|
Life's brutal. Jeżeli jesteś dobry, to wolno ci więcej. Wczoraj czytałem o tym, jak dwóch młodych zawodników Chelsea zrobiło głupi dowcip który skończył się ewakuacją całego kompleksu. Jednego z miejsca wy... pożegnali, drugiemu dali kare finansową. Czemu tak duży rozstrzał kar? Ten którego wywalili jakiś czas temu przestał się rozwijać i trenerzy postawili na nim kreskę, zaś jego kolega jest uznawany za spory talent.
Tak więc, reasumując co wcześniej napisałem:
- piłkarze zarabiają bardzo duże pieniądze i nie ma sensu porównywać tych kwot do zarobków przeciętnego Kowalskiego
- nie ma sprawiedliwości społecznej i równego traktowania. Wszystko zależy od branży/firmy, ale zwykle jeśli jesteś dobry to masz przywileje. Wolno Ci więcej. Bruda już po jednej akcji w stylu Małeckiego by nie było...
Ja nie tyle bronię Patryka, co staram się racjonalnie patrzeć na sprawę.
Pokazówka klubu skończyła się żenująco, trzeba teraz schować dumę w buty i udawać, że wszystko jest w porządku.
Acha, moja kasa to carbozłote, a nie petrodolary