wolfy napisał(a):

Zaszokuję Cię - niektórzy kończą studia żeby dostać dobrą pracę i zarabiać dużo pieniędzy. Ja wiem że to patologia, ale takie ewenementy jak ja naprawdę się zdarzają....
|
Nie zrozumiałeś mojej skrytej szydero-aluzji....ale racja niektórzy w naiwności kończą studia łudząc się że będa mieć dobra prace...
Wiedziałem, że info o zignorowaniu moich postów jest kitem
Przypominam, byłes "tym złym" za co innego, jak nie wiesz dalej za co to poczytaj, możesz zacytowac moje posty rekinie biznesu :]
To, że Cupiał trzyma łape w klubie nad wszystkim od 1997 roku wiedza wszyscy(nie trzeba do tego konczyc niewaidomo jakiej szkoły) więc nie wiem po co w koło udowadniać, że 2*2=4...
EDIT:
wolfy napisał(a):

EDIT: Jest coś złego w byciu studentem i jeżdżeniu komunikacją miejską?
|
Chodzi o ton wypowiedzi i rozstawianie wszystkich po kontach nazywając "każdego" pokemonem. Skoro wyśmiewasz ludzi, którzy zajmowali się poważnymi sprawami, kiedy Ty kupowałeś tornister i kredki na pierwszego kolosa to bycie studentem i to drugie jest punktem zaczepienia, ktoś patrzy na Ciebie z góry, a Ty za wszelką cene chesz byc na topie. Nie wiem czy wyraziłem się zrozumiale, ale kto ma wiedzieć ten wie.