Kwestia jest taka i tylko taka;
Wisla siebie szanuje jako klub czy nie? Czy Wisla jest ponad pilkarzami, czy pilkarze sa ponad Wisla?
Mysle ze odpowiedz poznalismy dzis rano. Nie mozna udawac ze pada deszcz podczas gdy ktos Ci centralnie pluje na twarz. Malecki tych wyskokow mial co nie miara, dosc juz!
Tak jak wspomnialem, tego cyrku Cupiala ogladac juz nie bede. Pojdzie Cupial w pieruny, to wtedy wroce z mojego samo "wygnania"...
Pozatym, panowie bez jaj, my tu nie mowimy o Messim. Zalowac to my moglismy Kalu Uche (poziom mentalny Maleckiego, z tym ze mniej wazeliny wobec "altoritetow kibolowskich") bo to byl bardzo konkretny grajek za ktorego mozna bylo by wyciagnac duzo wiecej (gdyby mu nie odbijalo).
A Malecki? Bardzo sredni grajek. Sportowo w formie z ostatnich 6-8 miesiecy nie da nam praktycznie nic. Finansowo? Hmm, ile wy myslicie ze za niego dostaniemy? Grosicki, ktory wrecz szalal na boiskach ekstraklasy, nie poszedl nawet za banke euro. Z calym szacunkiem, ale tylko frajer dalby za Maleckiego teraz banke lub wiecej. Bo umowmy sie, to co pokazal, to juz pokazywac bedzie. On ma 24 lata, nic juz wielkiego sie nie nauczy...
O tak, s....i******* sie za kilkaset tysiecy euro. Tyle jest teraz wart honor Wisly Krakow. Kilkaset tysiecy euro. Dziekuje, ale ja tego cyrku ogladac wiecej nie zamierzam. Cyrku Cupiala znaczy sie...
--------------------------------------------------
wolfy
Cytat:
|
Zaszokuję Cię - niektórzy kończą studia żeby dostać dobrą pracę i zarabiać dużo pieniędzy. Ja wiem że to patologia, ale takie ewenementy jak ja naprawdę się zdarzają...
|
Hmm, ale ty nie byles juz rekinem finansowym gdzies tam co to dopinal transakcje warte miliony?
LucjuszWielki
Cytat:
|
.ale racja niektórzy w naiwności kończą studia łudząc się że będa mieć dobra prace...
|
Kiedys slyszalem taki fajny tekst, nie pamietam gdzie, ale brzmial mniej wiecej tak;
"edukacja da Ci godne zycie,
samoedukacja zaprowadzi Cie do sukcesu".
Mniej wiecej tak to brzmialo (chyba), ale mysle ze sens zostal zachowany. Mowiac inaczej, bawia mnie niezmiernie ludzie ktorzy sadza ze po studiach swiat stoi przed nimi otworem. Takich jak wy, czyli po studiach, to jest pierdylion innych ludzi. Czyms jeszcze trzeba sie wyroznic zeby na ten szczyt wejsc... Sam papierek nie wystarczy...
I mowi to student