Wyświetl pojedynczy post
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2012, 22:27
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No popatrz. Ja pisałem o tym miesiąc temu i byłem tym złym.
Jeżeli ktoś wierzył że Cupiał zrezygnuje z ~1 mln. euro, to szczerze mu współczuję. Gdyby wtedy Basałaj nie próbował pokazywać kto tu rządzi (a wiedział już o dawna, że nie on), to obciach dal klubu byłby mniejszy, a on sam być może wciąż by pracował.

Dla tych którzy .......ili o honorze właściciela mam jedną uwagę: w realnym świecie zabija się za o wiele mniejsze pieniądze.
Kolejny przykład odwracania kotem ogonem, niczym zachowanie niewiasty.

Chłopcze tyś był tym złym nie dlatego, że twierdziłeś to co kolega cytuje, tylko z uwagi na zachowanie jakbyś był pokojówką Małeckiego, czyli: broniłeś jego zachowanie, pisałeś, że dobrze zrobił, trzeba się cenić. Porównałeś tę sytuację do swojej, gdzie pisałeś o tym jak zrobiłeś tak samo jak PAtryk i do dzisiaj szef nie może znaleźć godnego zastępcy bo jesteś niezastąpiony..... (obracasz milionowymi kwotami itd)

Chodziło o bronienie jak lew zachowania PAtryczka i pisaniu o sobie jak o rekinei biznesu, była mowa o tym, że niedawno MPK jeździłeś na kolosy, a teraz biją sie o ciebie headhunterzy....

Piękna manipulacja... popatrzcie na archiwum, jeszcze wczoraj z kilkoma osobami na chacie wolfy był wspominany jako studenciak i.. szkoda pisać.

Apeluję aby nie wdawać się w dyskusje i nie dac sprowokować, w razie problemów uderzac do mnie
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 21.03.2012 o godz. 22:42.
Odpowiedz cytując