Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2012, 20:51
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No popatrz. Ja pisałem o tym miesiąc temu i byłem tym złym.
Jeżeli ktoś wierzył że Cupiał zrezygnuje z ~1 mln. euro, to szczerze mu współczuję. Gdyby wtedy Basałaj nie próbował pokazywać kto tu rządzi (a wiedział już o dawna, że nie on), to obciach dal klubu byłby mniejszy, a on sam być może wciąż by pracował.

Dla tych którzy .......ili o honorze właściciela mam jedną uwagę: w realnym świecie zabija się za o wiele mniejsze pieniądze.
Ale bzdura. "Gdyby wtedy Basałaj nie próbował pokazywać kto tu rządzi....." świetnie zatem -wiec to kto miał/ma prawo pokazać kto rządzi w tym klubie jak nie Prezes? Pan Małecki?

Następne pytanie jakie mnie naszło - czemu akurat to BC nie chce odpuścić Patryka? Czemu zakładasz iż nie może być to pomysł np. Jacka Bednarza? Albo Probierza? Może Michał P. chce zaimponować otoczeniu i sobie faktem iż 'ułoży' Małeckiego? Może też z powodu kontuzji i średnich wyników prozaicznie potrzebuje go na te dwa miesiące? Może jednak Bednarz chce błysnąć przed Cupiałem i udokumentować swoją sprawność na stanowisku które ma, udowadniając iż Stan, Moskal i Basałaj podjęli bledną decyzje i byli niekompetentni?

Własnie dla mnie obecna decyzja ma jasny przekaz - 'patrzcie wszyscy kto tu teraz rządzi' i czyje decyzje można mieć gdzieś.
Powód: Interpunkcja
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 21.03.2012 o godz. 21:04.
Odpowiedz cytując