Wyświetl pojedynczy post
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2012, 17:52
sandbender napisał(a):Wyświetl post
Zohan
W lutym menedżer PM powiedział, że transfer Patryka był przygotowywany na czerwiec a zawieszenie sprawę skomplikowało. Sprawa jasna.
I żeby nie było. Uważam, że każdy piłkarz ma prawo się rozwijać co oznacza, że ma prawo odejść do lepszego klubu czy to z powodów sportowych czy finansowych.
Nie umniejsza to jego "wiślackości" w żaden sposób. Ale nie mydlmy sobie tutaj oczu, że grałby u nas do końca kariery.

@Wolfy
Ja, o ile pamiętam, nie pisałem, że jesteś zło wcielone.
W ogóle się chyba nie wypowiedziałem, ale za to ręki sobie nie dam uciąć.
Gówno prawda. Gdzie jego menadżer mówi, że transfer był przygotowany? Stwierdził, że takie miał plany, aby go wytransferować - więc po pierwsze to słowa nie gracza tylko menago, po drugie jego plany odejścia mogły mieć charakter podbicia podwyżki przy nowym kontrakcie.

Zresztą, żałuje, że czytam te posty. Nie będe się z nikim kłócił. Nikt z na tym forum nie wie jak było na prawdę, co zaszło, jakie były relacje między Małeckim i Moskalem i masa innych spraw, więc możecie klapać, ale nie ma to najmniejszego sensu. Można tylko przypuszczać i wnioskować na podstawie bezczelnego zejścia do szatni w feralnym dniu i poprzednich wybryków.
Odpowiedz cytując