Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2012, 17:00
rabi86 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie taka kara się należała już za całkowite olanie trenera, czyli swojego przełożonego, co z resztą było recydywą. Kto podjął taką decyzją nie wnikam bo mnie przy tym nie było, a informacje z różnych źródeł co do wydarzeń w szatni po meczu czy na drugi dzień również mnie nie obchodzą. Śmieszy mnie tylko gdy jest jakaś niepopularna decyzja to zawsze winny Basałaj, a podobno to Cupiał o wszystkim decyduje.Tak samo Moskal legenda Wisły źle potraktowana przez Basałaja przy zwolnieniu, ale Małecki już wzgledem niego zachował sie fair. W zależności od tego co komu pasuje w obronie swoich argumentów tak to przedstawia.

A co do lepszych piłkarsko od Małeckego. W tamtym akurat meczu każdy był od niego lepszy.
Czyli zawodnik który schodzi nie podając ręki trenerowi "całkowicie go olewa"? I jest to podstawa do całkowitego odsunięcia zawodnika od klubu? Tylko wariat mógł coś takiego wymyślić. W dodatku szkodząc klubowi.

Moskal Małeckiego ma głęboko i gdyby nie nadgorliwość BB spokojnie by sobie nim poradził. Niestety prezes uparł się że karanie zawodnika jest ważniejsze niż interes drużyny. Najpierw gościa zawiesił, a potem dorabiał wytłumaczenie. Bo recydywa. To zabrać premie, posadzić na ławie albo na trybunach, jakoś zmotywować, a nie zakazywć trenowania, to przecież czysty kretynizm.

Umówmy się że Małecki częściej był najlepszy niż najsłabszy. Twierdzę, że gdyby nie debilne decyzje mielibyśmy w lidze więcej punktów.

Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Fajnie ze chcemy na nim zarobić tylko jak? Jeśli znajdzie się 'kupiec' który za kwotę wynikająca z prawa Webstera (coś ok 700 tys euro) wykupi jego kontrakt i zagwarantuje Patrykowi dobre zarobki to jest pozamiatane. Innymi słowy przyszły 'kupiec' zapłaci Małeckiemu ekstra za podpis na umowie zamiast płacić Wiśle.
Teraz już za późno, trzeba było mu dać godziwą kasę to teraz można by za niego żądać. Jak zarabia frytki to kwota odstępnego też frytki warta. To chyba normalne.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.03.2012 o godz. 17:09.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując