|
to ja cos skrobne.
od strony kibicowskiej powiem co nastepuje - na meczu istnieje tak prawidlowosc ze jak jest jakas grozna nasza akcja, sytuacja bramkowa - nagle doping sie podrywa, jest duzo glosniejszy (zwlaszcza chwile po zdarzeniu). Ameryki tu nie odrkylem rzecz jasna. Ale co. Ostatnio, a szczegolnie wczoraj, bylo widac (po dopingu)ze takich "pretekstow" do wzmozonego dopingu bylo jak na lekarstwo. Owszem doping calkiem ok. ale monotonny w sensie sily, z wyjatkiem zrywow z pozycji siedzacej i wyciszen. No, a doszlo juz do takiej sytuacji, ze kibice, glodni jak cholera jakichs akcji, jakiegokolwiek zagrozenia, ekscytuja sie byle autem blisko pola karnego, byle rzutem roznym czy strzalem panu bogu w okno. No bo jesli na nic lepszego nie stac naszych kopaczy to czym mamy sie ekscytowac ? Na prawde, podziw dla nas kibicow, bo to co odstawiaja kopacze wewnetrznie zabija ducha dopingu w kibicu. I tu przejde d osamej gry.
Probierz faktycznie chyba buduje druzyne od obrony a ofensywy nie tyka w ogole. Nasza sila razenia jest zadna ZADNA !!! Konstruowanie akcji ofensywnej to jakas komedia boiskowa, gdzie i tak 99% tych "akcji" nie konczy sie strzalem. Jak Maor nie blysnie jakims niekonwencjonalnym podaniem to jestesmy w dupie w ataku. Z taka gra jak wczoraj to Ruch nas pocisnie a Legia przejedzie sie po nas jak po lysej kobyle.
+
Bez Wilka nie ma mowy zeby nie stracic gola (patrz Belchatow)
-
Kirm - nie wiem juz co pisac o tym panu (celowo nie pisze pilkarzu). Nie przywyklem najezdzac na swoich ale nie da rady, no nie da rady, ten gosc podejmuje 99% blednych decyzji na boisku, albo zaprzepaszcza cala akcje, czy to pali, czy zwalnia, czy to na sile probuje strzelic z sytuacji ze az prosi sie o podanie. Nie wiem jak dlugo bede jeszcze go musial ogladac z trykotem Wisly.
Biton - dobry chlop, ale przy naszej malo kreatywnej pomocy i braku szybkiego technicznego napastnika aha, i braku skrzydlowych to ten typ napastnika jest na niepotrzebny. Powtarzam - Biton ma potencjal ale nie przy naszej pomocy. Zdecydowanie lepiej pasuje tu walczak Genkov (chyba widzieliscie akcjie przy narozniku amikorza)
|