Wyświetl pojedynczy post
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2012, 23:45
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
Wasilewski,Sobiech, Jeleń ? obudź się człowieku..

Wasilewski chce kontraktu prawie milion euro, Jeleń pewnie ze dwa, bo on skąpy na kase .. a Sobiecha nie puszczą, bo z nim wiążą przyszłośc, gra, ale ogony powoli go ogrywają..

w lecie prawdopodobnie odejdzie Valcx ściagniemy polaków .. stawiam na Głowackiego, Piotrka Brożka, Makuszewskiego..

wróci Nalepa i Chrapek i tak będziemy grać .. czarno to widzę, a brak pucharów dla nas to będzie katastrofa

Ale katastrofa moze byc tez gra w pucharach takim skladem - czyli cieniasami ktorzy przyjda do Wisly z karta na reku i inny szrot ktorego juz nikt nigdzie nie chce - oczywiscie mam nadzieje ze tak nie bedzie- ale gdy odejdzie Stan - a nasz nowy MegaFachowiec zacznie sprowadzac szrot z polski za darmo to nie wiem czy jest sens tych pucharow ....zwlaszcza ze nasz Komornik - hmmm tzn dla niektorych jeszcze Dobrodziej - wezmie kase z EWENTUALNYCH transferow i meczow pucharowych do wlasnej kieszeni .....wiem ze to brzmi zle i mam wielka nadzieje ze tak sie nie stanie ....choc z drugiej strony gdyby To okazalo sie prawda to nawet zbytnio by mnie to nie zaskoczylo - po tym cyrku jaki jest w naszym klubie i kpinach to mnie juz nic nie zaskoczy
Odpowiedz cytując