0 22
Nie wiem, nie ma broszka, jedno jest pewno... ITI ma ogromne problemy finansowe i to fakt. I Walter jest w mniejszosci, to kolejny fakt.
Czyli reasumujac, na ten moment perspektywy macie dobre, ale jakie one beda za kilka miesiecy to nie wiadomo.
Pablo84
Ty...
Cytat:
|
A ja mam osobisci WY-JE-BA-NE na puchary i jesli chodzi o mnie to możemy tam grac raz na 100 lat i znam ludzi, którzy mają bardzo podobne zdanie- i dziwo jest ich więcej niż tych, co myslą odwrotnie.
|
Nie wiem dlaczego nie porywa mas. Wiem tylko ze frekwencja na stadionie i ogladalnosc z reguly jest wieksza w pucharach. Ale mniejsza o to, niepotrzebnie ta dyskusje rozwinelismy. Kazdy ma swoj gust.
wanciak86
Chlopcze, poki co wracaj do swojej nory. Jak bedziesz umial swoimi postami cos wnosic do dyskusji (czytaj; argumenty) to wtedy sie odezwij. Poki co mamy przed oczami 26-letniego goscia ktory ma problemy ze soba. Nie wiem, jakis facet Cie zgwalcil czy poprostu w szkole gnoili zes taki upierdliwy? Co ma piernik do wiatraka, a raczej co ma homoseksualizm do wiatraka? Jakbym zapinal teraz faceta, to czy moje slowa mialy by inne znaczenie?
Ty i racjonalizm to dwie sprzeczne rzeczy
I zapodaj ziom te pytania, odpowiem na nie jak nie beda wymagaly dlugiego pisania

A jak beda to i tak je zapodaj. Tak, zebym przynajmniej widzial w jakich kwestiach "ucieklem"...