Wyświetl pojedynczy post
Zohan
Member

Od: 02.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2012, 21:56
Ja to widzę tak:
Mistrzostwo dla Wisły to teraz coś jak awans do 1/16 LE przed meczem z Twente. Jest szansa, ale mała. Zostało 8 meczy, czyli maksymalnie 24pkt do zdobycia. Aby Wisła była przed Legią, warszawiacy muszą co najmniej przegrać 3 mecze i jeden zremisować. Wtedy bylibyśmy 1pkt przed nimi. Inni przed nami też by musieli przegrywać, ale już nie tak, jak Legia. Na osłodę dodam, że wszyscy przed nami (poza Koroną) mają jeszcze mecz z nami.
Z każdym złym meczem, sytuacja robi się duuuuuuużo ch*jowsza. Ale mam malutką, cichutką nadzieję na MP. Jednak po tej LE trzeba wierzyć w cudy!Ale trzeba pełną parą gnać w PP.
Probierza nie skreślajcie, to dobry trener. Doprowadził Jagiellonię do mistrzostwa jesieni, wyciągnął ŁKS z bagna na bezpieczną pozycję w tabeli.
Denerwują mnie osoby, które już skreśliły Probierza i chcą powrotu Kazika. Wróci Moskal, pójdzie coś nie tak i będziecie wołać następnego
Nie skreślajcie Probierza! Zmienił trochę styl gry, z meczu na mecz będzie lepsza gra, bo Wiślacy przez 1,5 roku grali 4-5-1 a teraz zmiana na 4-4-2, trochę się ograją i będzie dobrze.
Odpowiedz cytując