Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2012, 21:39
milosz napisał(a):Wyświetl post
Oj biedny z ciebie intelektualnie użytkownik netu (…) są tak durnie puste, całkiem puste. (…) W tej dziedzinie jesteś ostatnim co może kogokolwiek pouczać. (…) twoje prostackie inwektywy idealnie pasują do ciebie. Dzieciakiem zaś i mitomanem jesteś, wystarczy poczytać twoje wypociny, szkoda że nie wiesz nawet co to minimum logiki, bo piszesz same nonsensy. (…) masz kompleks wobec FroMata, ale nie musisz się z nim ze mną dzielić idź z tym do specjalisty , Ja ci nie pomogę.(…)
I tak właśnie wygląda cała argumentacja użytkownika Miłosza polegająca na puszczaniu brzydkich bąków i wmawianiu innym że to są tak zwane „delicyje argumenta”. Niestety, ale dałeś się sprowokować i pokazałeś że prezentujesz poziom najprymitywniejszego forumowego obszczymurka z onetu. Tyle mi wystarczy.

Po szóste przegrałeś polemikę próbując nieudolnie i głupio udowadniać że polscy piłkarze są tańsi od zachodnich o zbliżonych umiejętnościach, bo gdyby tak było to ktoś poza Tobą by to zauważył, a tak żyjesz sobie w swoim wyimaginowanym świecie, oby nie był to świat bez klamek .
No to udowodnij że jest na odwrót tytanie intelektu.Bo jak na razie tylko ja podałem jakieś cyfry.Ty jedynie się kompromitujesz.

Problem w tym że nic nie udowodnił, bo zarobki piłkarzy nie są znane.
To ciekawe skąd ten tytan intelektu wie że zagraniczni piłkarze są tańsi.

Żegnam i bez odbioru .[/COLOR]
Do widzenia i powodzenia
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 19.03.2012 o godz. 21:42.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując