WiślakMyślenice napisał(a):

A Twój il.inteligencji nie pozwala na zauważenie faktu, że w ww. miejscach te plakaty są ZBĘDNE? Wiadomo, że to właśnie prowiślackie osiedla robią frekwencję, nawet rodzinne Myślenice.
Możesz być pewny, że od nast. meczu plakatów "u nas" będzie znacznie więcej 
Młyn nie potrzebuje akcji marketingowych. Zapełnić trzeba pozostałe sektory, bo na meczach "topowych" frekwencja oscyluje wokół 20-28 tys.
Pytanie- zapełnisz ich fanatykami, czy raczej tzw. "januszami" czy amatorami kiełbasek, popcornu, dobrego futbolu i resztą?
|
No to teraz dałeś mi do myślenia z Twoim stwierdzeniem i podejściem do "PRO-WIŚLACKICH MIEJSC" Mam do Ciebie takie proste i bardzo łatwe pytanie na które pewnie udzielisz mi bardzo wyczerpującej odpowiedzi...Czy Ty uważasz że na stadionie w innym kraju gdzie na mecz przychodzi 30 tyś kibiców to wszyscy są fanatykami a nikt nie jest "januszem z .......oną kiełbaską w ręce"

?
Takie bzdury piszesz i głosisz ,że ja się później nie dziwie że rodzą się nie jasności odnośnie wielu tematów

Dział Marketingu kuleje i dobrze o tym wiemy,tym bardziej wiemy że nie dzieje się to od wczoraj więc to gdzie jest dany plakat kompletnie mnie nie ziębi ani nie rusza!!!
A tak na marginesie to prawdziwy fanatyk wie kiedy i gdzie i o której jest mecz...więc poruszając ten temat sam sobie przeczysz,bo właśnie takie plakaty zachęcają właśnie takich "januszów" do przyjścia na mecz
Pomyśl co by to było jakby dział marketingu przez pomyłkę dał informacje na plakacie KIEŁBASKA GRATIS

ale to już tak na wesoło