|
Nigdzie nie napisałem, że pochwalam śmieciowe jedzenie - powiedziałem jedynie, że z tego smieciowego, pizza jest najlepsza, oczywiscie dobrze zrobiona.
A co do całosci Twojej wypowiedzi, to niestety Ty pokazałes ze nie masz elementarnej wiedzy dotyczącej żywienia, a co dopiero żywienia sportowców.
Kalorie to jedna wielka bujda - bujda dla odchudzających się kobiet, które myslac, że jedząc 1000 kcal beda chudnac, a jedzac 2000 tyc. Liczy sie bilans tluszczy, bialek, mikra i makroelementów oraz węglowodanów. Czemu? Bo Białka odpowiadają za trawienie tłuszczy, dlatego w diecie sportowca wszystko powinno byc tak zbilansowane, by uzyskac najwyzsza wydolnosc. Ale widze kolega woli przepychac sie w radach prosto z Vivy albo Pani Domu. Ser to nie syf - produkty seropodobne owszem. Polecam wiecej lektury dotyczącej ZDROWEGO żywienia, mniej gazet pokroju kuchni domowej.
I jeszcze jedno - prosze abys nie oceniał mnie, bo nie wiesz czy uprawiam sport, czy mam wyniki i jak wyglądam, wiec z czystej grzecznosci powinienes tego nie zakladać.
|