Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.03.2012, 00:06
Cytat:
Pisze ogolnie, nie polemizuje z zadnym kolega czy kolezanka Reszta wpisu moim zdaniem jest wazniejsza niz to zdanie

PS: Podpalamy sie od wielu lat siedzac w czubie tabeli, przepraszamy za to. Bez wyskakiwania w konkrety oczywiscie bo chudy rok mial swoje miejsce.
Odnosiłeś się do warszawskich bufonów, więc uznałem, że post, a przynajmniej ten akapit to rodzaj polemiki z konkretnym postem. Tak czy inaczej przytyk z d**y, bo nie zauważyłem kogoś, kto kwestionowałby że Legia ma 10 punktów więcej od Wisły

Nie mam pojęcia, o co Ci chodzi w postscriptum. Do mnie to właściwie? (wolę się upewnić, skoro tak lubisz pisać ogólnie ) Fakty są niezbite, że w ostatnich tygodniach wykazujecie wyraźną nadaktywność i to nadaktywność dość agresywną, co odnotowałem w swoim poście Trudno nie odnieść wrażenia, że szukacie zaczepki i wiecie, że na tak dużym forum kogoś, kto będzie miał ochotę z wami potrollować, znajdziecie.

PS. Aha, żeby nie było - co do oceny obecnej gry Wisły i najbliższej przyszłości się zgadzam. Słabe perspektywy przez tym zespołem.
Ostatnio edytowane przez martin_6 : 19.03.2012 o godz. 00:16.
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując