Prawda boli?Musi bolec

Wisla gra totalny piach ale to wystarcza na srodek tabeli, i tylko na to. Nie musimy byc warszawskimi bufonami by twierdzic ze macie sklad, ktorego 3/4 stanowia gracze, ktorych za chwile nie bedzie. Legia gra padaczke w tej chwili, ale padaczke o 10 punktow lepsza od waszej i z tym dysktuowac bedzie tylko slepy.
Prawda jest taka, ze wystarczy miec trenera ktory nie jest wujkiem ( Skorza ) i pilkarzy, ktorzy nie sa kalekami ( tutaj mam problem...w Wisle sporo i w Legii tez, nie mowiac o Lechu ) oraz checi i ambicje i juz jest sie w czubie tabeli.
Ile mistrzostw miala Wisla w ostatnich 10 latach? Wniosek? Dziadujecie na maksa i zaklinanie rzeczywistosci nic nie da.Zeszliscie o 3 poziomy i jesli ktos tego nie widzi to niech nazywa mnie warszawskim bufonem

My jestesmy liderem, ale jak dalej tak bedziemy grac to ja watpie czy w ogole cokolwiek ugramy. Gramy piach i nic wiecej.
Skonczyly sie tluste czasy, kiedy Wisla wygrywala a Legia trzymala sie wislackich plecow. Dziadujemy na maksa i tyle.
Probierz "Faster" nie uratuje Was tak dlugo jak prezes bedzie sepic kasy. To samo jest u Nas i w wiekszym wymiarze w Lechu, wiec z laski swojej nie smiejcie sie z Amiki bo Bog wie kogo Wam sprowadza za tych, ktorych nie macie szans wykupic i ktorzy maja w dupie nasza lige.