Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.03.2012, 21:52
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Oj naprawdę patrzę realnie na to, jak gramy. I patrząc w miarę obiektywnie (nigdy w 100% obiektywnie się nie popatrzy na grę swojego ukochanego zespołu) nie prezentujemy się gorzej od Legii, Polonii czy Śląska (za wyjątkiem dzisiaj), a te drużyny jednak uciułały więcej punktów na przestrzeni sezonu.
Meczów Czarnych i Śląska aż tak nie śledzę, ale Legię widziałem we wszystkich meczach, a Was w prawie wszystkich. Bez jaj. Po prostu bez jaj. Wy w tym sezonie ani razu nie zagraliście jak za starych dobrych (dla Was) czasów czyli: do 20 minuty 1-0, przed przerwą 2-0, po przerwie 3-0, do widzenia. Łącznie zagraliście ze dwa trzy niezłe mecze przez cały sezon, ale one raczej wyglądały tak, że 1-0 i koniec. Albo 0-2 i wyciągaliście na 2-2.

Krótko mówiąc: widziałem beznadziejne mecze w wykonaniu obu tych drużyn. Nie widziałem natomiast w tym sezonie meczu, w którym Wisła zdominowałaby w lidze przeciwnika totalnie i odniosła wysokie zwycięstwo. A Legię taka widziałem parę razy. Mówienie, że to podobny poziom.... no, nie. Po prostu nie Do nas macie 10 punktów, a Bełchatów do Was 9.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując