Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2012, 23:06
Sialalalala napisał(a):Wyświetl post
ale szrot
Większość czołowych piłkarzy przedłużyła umowy ze swoimi klubami bądź zmieniła drużyny. W większości umowy kończą się piłkarzom słabym aczkolwiek zdarzają się wyjątki.

gizmowisla napisał(a):Wyświetl post
prosze cie ....nie rozsmieszaj mnie bardziej niz aktualna forma, kadra i gra naszych kopaczy oraz groteskowa sytuacja w naszym klubie ...- ... do niedawna niedoscignionym hegemonie polskiej pilki noznej ....
Proszę nie rozśmieszaj mnie i przeczytaj to co widnieje nad tą listą. To jest lista piłkarzy, którym kończą się kontrakty. To są chyba wszyscy piłkarze z wygasającymi kontraktami z Ekstraklasy i kilku zagranicznych, których znalazłem. Nigdzie nie sugeruję, że się nadają do Wisły. Tak samo jak przy pierwszej liście nie sugerowałem.

A to, że jak wspomniałem 10-15 by się nadawało to akurat prawda. Problem, że kilku jest nieosiągalnych, jak np. Fabiański, Kuszczak, Dudka, czy Boenisch. O Załuskę, Pawełka, Jelenia, Głowackiego, Wojtkowiaka, Celebana, czy nawet Pazdana (aktualnie z DP mamy problem) moglibyśmy się postarać. Sądzę, że nie mieliby problemów z wywalczeniem u nas aktualnie podstawowego składu. Cywka, Janota, Teodorczyk, Słodowy, Rakowski (o chłopaku słyszałem dość pochlebne opinie - osoba ta zna bardzo dobrze realia Zagłębia), Stępiński z Widzewa, Przybyłko można wysłać skautów żeby ocenili, czy mają jakiś talent. Reszta się zgadzam, że jest słaba, ale to już nie moja wina, że im się kończą kontrakty co implikuje, że trafili na tę listę. Przyjrzałbym się w tej rundzie Bandrowskiemu, jeżeli zacznie nawiązywać do poziomu sprzed kontuzji można się zastanowić nad jego sprowadzeniem.
Ostatnio edytowane przez kacpaw91 : 17.03.2012 o godz. 23:10.
Odpowiedz cytując