Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.03.2012, 12:26
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że nowy dyrektor sportowy jeżeli chce oprzeć drużynę na Polakach to wypośrodkuje wiek drużyny. Na razie mamy graczy w dobrym wieku do grania i bardzo doświadczonych. Najmłodszy zawodnik z kadry ma 20 lat, ale po nim jest zawodnik, który ma 23 lata.

Po tym sezonie kontrakty kończą się kilku Polakom grającym za granicą, na przykład: Janota, Cywka, Słodowy, Przybyłko, Zejdler o których słyszy się z 90minut.pl, czy kojarzeni z naszych boisk Teodorczyk, Stępiński, Rakowski, albo "sławny" Drewniak, który nie zdążył zadebiutować, a już jest znany na YT nie tylko z gry w reprezentacji młodzieżowej. Nie wiem, czy nadawaliby się oni do gry w podstawowym składzie teraz, za rok, za dwa, czy w ogóle, ale mam nadzieję, że również im się przyjrzy nasz dział skautingowy i dyrektor sportowy. Tak samo mam nadzieję, że będą bacznie obserwować 2. czy 3. ligę. Jeżeli rezygnujemy z Akademii to chociaż miejmy dobry skauting.
Co roku się piszę takie rzeczy, ale miłoby było gdyby ktoś coś zrobi w stronę pozyskania chociaż Cywki i Janoty.
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Diaza albo kupujemy albo nie,na kolejne wypożyczenie 29 letniego zawodnika raczej Belgowie nie pójdą.

Co do ceny za Nuneza to obawiam sie że jest znacznie wyższa niż 400 tyś €.
Kibice klubu z którego został wypożyczony go nie kochają co może dobrze wpłynąć na cenę. Osobiście myślę, że do 650 tys. można by na niego wydać.

kriswisla napisał(a):Wyświetl post
Czy nie czytałeś wywiadu z Bednarzem?po odejsciu Stana nam dyrektor sportowy jest nie potrzebny bo sam wiceprezes moze pełnic ta funkcje ,to sa słowa Bednarza
Mnie w tym wywiadzie ukuło nazwisko Kapki.
Ostatnio edytowane przez cfa : 17.03.2012 o godz. 12:30.
Odpowiedz cytując