Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2012, 20:21
wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się że spłycasz głębie przekazu Sewka Blumsztajna. Zakładam że wieloznaczność przekazu jest zamierzona . No bo przecież ".......ę nie rodzę" może oznaczać:
1. Sewek koncentruje się na seksie i nie martwi się o konsekwecje
2. Seksistowski przekaz że ma w nosie wszelkie nieprzyjemne konsekwencje związane z porodem
3. Jasną deklarację że w układzie ze swoim partnerem pełni funkcję tatusia
4. Rezygnację z prób zajścia w ciążę
.....itp, itd
Możliwości interpretacyjne są niezwykle bogate
Będę się upierał że chodzi o wiek ale niewykluczam że głębia przekazu S.B.-eka przerasta moje marne możliwości i jednak to ty możesz mieć rację (tu obstawiałbym pkt 1 lub 3)
p.s.tak szpeniu, tak, Donek dobrze powiedział tylko z logiką coś nie teges (której tu miałeś byś obrońcą) , najpierw :

Cytat:
Nie rozumiem prezesa Kaczyńskiego, jak on może funkcjonować w życiu publicznym, uznając, że spotyka się wyłącznie ze swoimi partyjnymi towarzyszami, ale jest to jego wybór
po czym W TEJ SAMEJ WYPOWIEDZI rekomenduje Gowinowi żeby przyjął zaproszenie JK (nie wiedziałem że Gowin jest już w PISie)

Cytat:
Premier poinformował także, że zaproponował ministrowi sprawiedliwości Jarosławowi Gowinowi, aby przyjął propozycję w sprawie spotkania z zespołem ds. deregulacji PiS

p.s.2 hunter wiem nie powinienem mu odpowiadać ale jak sobie chlop strzela w stopę to nie sposób sie nie śmiać
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej