Krotochwila napisał(a):

Na zmiany, które w moim odczuciu oznaczają w bardzo krótkim czasie sprowadzenie Wisły do roli ligowego średniaka. Już w następnym sezonie. Na zastępowanie w pionie sportowym profesjonalistów amatorami. Na przyznawanie się do tego, że akademia i baza treningowa nie są priorytetami rozwojowymi. Na puste i idiotyczne obietnice wielkiej, polskiej Wisły.
Nie zrozum mnie źle, niczego od SKWK nie oczekuję, bo nie jestem członkiem.
Według mnie w Klubie dzieje się bardzo źle i sytuacja wymaga reakcji. I głośno się zastanawiam czy SKWK podziela moje i części forumowiczów zdanie czy też nie.
|
A pierwszego dnia prezesury basałaja oczekiwałeś od stowarzyszenia oświadczenia że ten człowiek może nas zepchnąć w rolę ligowego średniaka?
Niektórzy tutaj,( nie koresponduje bezpośrednio tylko do twojego postu, piszę ogólnie), posikali się ze strachu na myśl że nam Staszka braknie. ....a ludzie x lat żadnego Staszka w tym klubie nie było, nie było basałaja a klub istniał dobrze się miał, mistrzostwa zdobywał a grał nie gorzej niż z tym cudotwórcą z krajów tulipanów. Obetrzyjcie łzy, zaciśnijcie zęby, alleluja i do przodu. Spina jakbyście pierwszej miesiączki dostali, histeria jakby Justin Biber na dożynki przyjechał.
Na Cupiała chcą gwizdać, oświadczenia wysyłać, oflagować się i jeszcze nogami tupcie. Ile wy macie lat? Ile już takich zmian w tym klubie było, ile rewolucji? A Wy się budzicie i czarna rozpacz, bo staszka i bogdana zabierają

Dobrze że okienko zamknięte bo jakby tak jeszcze Meliksona sprzedali teraz to ja nie wiem co by się działo
Edit: przeczytałem swój podpis i muszę zmienić na doczekałem się