!!IRIVER!! napisał(a):

Rasel mówił, że napiszecie pewnie, że pieniądze no i się nie mylił. Ale właśnie, jak to jest, że Ruch czy Korona bez jakichś wielkich wzmocnień potrafią grać nieźle w piłkę i osiągają naprawdę dobre wyniki? Dobre, jak na ich potencjał. Pewnie z tymi piłkarzami co ma Legia, Fornalik w Ruchu zrobiłby Mistrzostwo z kilkunastopunktową przewagą. (choć nie wiadomo, czy z tym, co ma aktualnie mu się ta sztuka [mistrzostwo, nie mówiąc o pucharach] całkiem 'przypadkiem' nie uda...)
Coś w tym wszystkim jest nie tak i faktycznie ciężko też oceniać Valckxa tylko za transfer Meliksona, ja już sam nie wiem co mam o tym sądzić; musimy czekać, potrzeba nam rzeczywiście jakiegoś niesamowitego szczęścia w ostatniej części tego sezonu, żeby to wszystko całkowicie się nie rozleciało. Priorytetem jest awans do Pucharów - jeśli to się nie stanie, to tak, jak Łysy mówi, będziemy mieli "zupełnie inną skalę problemu"...
|
Ręce opadają(bez urazy)A czy ten zespół grał w Europejskich pucharach, ilu miał ostatnio trenerów ile piłkarze ze sobą grają.Jest tam stabilizacja, czy jej nie ma?Jeśli ktoś wymaga od Stana cudów, to niech da mu kasę?Zrozumcie ludzie, ze to gwarancja jakości i mega transferów- zobaczcie na chłopa CV, kogo sprowadził do PSV.Myślicie, że do nas by nie sprowadził jakiegoś utalentowanego gracza, gdyby miał na to pieniądze?
Ruch czy Korona to kluby meteoryty-jasno świecą i znikają, jak ktoś ....a tego nie rozumie to jego problem.