Pablo84 napisał(a):

Jak myślisz, dlaczego nie było wzmocnień?Mała podpowiedź.Tego czego w klubie nie ma,nosi się najczęściej w portfelu .
(Nie, to nie prezerwatywy)
|
Rasel mówił, że napiszecie pewnie, że pieniądze no i się nie mylił. Ale właśnie, jak to jest, że Ruch czy Korona bez jakichś wielkich wzmocnień potrafią grać nieźle w piłkę i osiągają naprawdę dobre wyniki? Dobre, jak na ich potencjał. Pewnie z tymi piłkarzami co ma Legia, Fornalik w Ruchu zrobiłby Mistrzostwo z kilkunastopunktową przewagą. (choć nie wiadomo, czy z tym, co ma aktualnie mu się ta sztuka [mistrzostwo, nie mówiąc o pucharach] całkiem 'przypadkiem' nie uda...)
Coś w tym wszystkim jest nie tak i faktycznie ciężko też oceniać Valckxa tylko za transfer Meliksona, ja już sam nie wiem co mam o tym sądzić; musimy czekać, potrzeba nam rzeczywiście jakiegoś niesamowitego szczęścia w ostatniej części tego sezonu, żeby to wszystko całkowicie się nie rozleciało. Priorytetem jest awans do Pucharów - jeśli to się nie stanie, to tak, jak Łysy mówi, będziemy mieli "zupełnie inną skalę problemu"...