Wyświetl pojedynczy post
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.03.2012, 13:12
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Przypadkiem wszedłem na stary blog Jarusia Kuźniara prowadzącego na WSI 24 program Wstajesz i Łżesz. Tak z ciekawości kliknąłem czytając temat gdzie o wiecu w Budapeszcie podal na antenie że bylo 3 tys Wegrów i 700 Polaków .Kiedy szacunki wraz ze zdjęciami mówią o 50 tyś Węgrów w tym ok 5 tyś Polaków. Ale do rzeczy.
Wpisy lecąc od 19.12.2007r w dół - nie wklejam całych postów tylko wycinki :
Czy ten dziennikarz jest normalny? Zacytowałem po kolei wszystkie jego wpisy.Można wkleić z kolejnych miesięcy i jest to samo. Obsesja na punkcie PISu i Kaczyńskiego prawie jak u Tomcia Lisa, AS82ów i Szpeniów . O niczym innym nie ten gość pisze. Propaganda niech trwa.
Obiektywny dziennikarzyna psia jego mać http://jaroslawkuzniar.blogspot.com
Kuźniar wali szyderę, trzeba być max nieogarniętym typem żeby tego nie zrozumieć. Albo frustratem z urojeniami.

Ten tekst to wyraz moich osobistych poglądów, nie należy go identyfikować z linią programową redakcji TVN 24.

Zresztą, można odwrócić sytuację. wejdź na niezależną i poczytaj Sakiewicza. Pasja z jaką jedzie po Donaldzie, Sikorskim i Vincencie dostarcza jeszcze większych doznań politowania niż u Kuźniara.