Wyświetl pojedynczy post
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2012, 12:39
Drozd napisał(a):Wyświetl post
A czym niby zasłużył Basałaj żeby po nim płakać? Tylko nie pisz że miał wizję, bo wizję to ma każdy pacjent szpitala im prof. Babińskiego. Prezes nie musi mieć wizji, wystarczy, że będzie realizował rozsądne wizje innych.

Dlaczego nie można dzień przed meczem zgłosić że na karnet nr xxyxyy jutro nie będzie wchodził Zenek Kowalski tylko Zenobia Kowalska nr pesel xxxxxxxxx albo nr karty kibica xxxxvxx. Takie to trudne?

Mam zagadkę. Co swego czasu znajdowało się w miejscu gdzie teraz rosną chwasty, po lewej stronie stojąc twarzą do wejścia na trybunę północną.
Pewnie chodzi Ci o boisko treningowe, na którym kiedyś trenowały grupy młodzieżowe. Ba, pamiętam, że nawet za Kasperczaka (pierwszy jego raz w Wiśle) zespół niekiedy tam trenował.

Co do nowego prezesa. Pierwsze na co liczę, to że rozniesie w piździec obecny marketing. Jak się dowiedziałem jaki "insert" dodawany jest do biletów w Multikinie, to stwierdziłem, że osoba która wpadła na ten pomysł jest po prostu je*nięta.

Pomijam już w ogóle zaległości finansowe pionu marketingu w stosunku do zewnętrznych podwykonawców - przede wszystkim mniejszych agencji reklamowych i drukarni. Jeśli ktoś mimo ponagleń stwierdza, że "za parę tygodni zapadną decyzje co do tego które faktury będą zapłacone", to jest to najlżej mówiąc niepoważne.
Ostatnio edytowane przez hunter : 15.03.2012 o godz. 12:42.
Odpowiedz cytując