Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2012, 12:12
Cisse99 napisał(a):Wyświetl post
Ja z wielką chęcią widziałbym powrót Grzesia Mielcarskiego nawet w roli prezesa zarządu.
Grześ Mielcarski prezesem zarządu

Ja bym jednak wolał kogoś trzeźwo myślącego. A kogo? Kogoś dążącego do szeroko pojętego kompromisu, a nie zapatrzonego w siebie bufona.

Kimś takim dla mnie był Czerwiński, przyjemny człowiek, dla którego Wisłą miała jakąś wartość a tak przynajmniej wyglądało i potrafił zjednywać sobie ludzi.

Pytanie jest czy ta czystka była potrzebna, dla mnie jednoznacznie tak. Czy znajdziemy lepszych zastępców, tego nie wiem, ale nie sądzę aby mogli być dużo gorsi.

Basałaj ze swoim podejściem kibic-klient jak widać przegrał, a czemu? Bo pomyliła mu się polska z anglią czy usa. Nie zapełnisz stadionu walcząc z jego częścią, z częścią głośną i czy to ci się podoba czy nie mającą sporą "siłę".

Jeszcze na mojej krótkiej liście są dwie persony, rzecznik i Antkowiak. Ale jeśli nowy prezes będzie chciał dobrze zacząć to Antkowiak jest pierwszy w kolejce.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując