Wyświetl pojedynczy post
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2012, 10:40
Co Ty chlopaku myslisz ze jestes ekspertem od internetowych pyskowek i jak komus wyskoczysz z frustracja to juz wygrales?
Poszukaj lepiej to moze gdzies frystracje znajdziesz, ja sie czuje bardzo dobrze
Merytorycznie nie potrafisz nic napisac to szukasz deski ratunku w urojeniach o frustracji oponenta. Wysil sie bardziej bo taka "argumentacja" swiadczy tylko o Tobie. Dodam ze nienajlepiej swiadczy. Argumentow u Ciebie szukac prozno, zachowalbys sie jak czlowiek i jak nie masz nic do powiedzenia to lepiej nic nie mow zamiast wyjezdzac ze swoimi nietrafionymi opiniami na temat kogos tylko dlatego ze ten dokladnie przedstawil fakty a Ty masz z nimi problem bo burza ci koncepcje swiata. Zenada, nie probuj wiecej podobnych trikow bo zwyczajnie sie osmieszasz i pokazujesz ze brak ci jakichkolwiek argumentow.

Zreszta o czym z Toba gadac skoro brak akceptacji dla czyjegos pomyslu i przedstawieniem wlasnej wizji jest wg ciebie rownoznaczny z "niechecia na ulepszanie Polski"

Przychodzi Szpenio do kolegi i mowi: "mam pomysl, zbudujmy sobie dom", kolega na to: "ok, ale mam inny pomysl, zbudujmy dwa domy!", odpowiedz Szpenia "Ty glupi chuju, nie chcesz ze mna Polski ulepszac? Jak smiesz miec inny pomysl niz moj!" ....a kabaret
Ostatnio edytowane przez orzeu : 14.03.2012 o godz. 10:44.
WISŁA PANY !!