Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2012, 01:40
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
Niekoniecznie. Może właśnie po to przyszedł Bednarz? Żeby zająć miejsce Basałaja.

Ma to sens. Jednocześnie jest prawnikiem, zna Wisłę, zna Cupiała, z którym ponoć dobrze się dogaduje, ma piłkarską historię... Bo Valckx albo jest profesjonalistą jakiego na wschód od Odry i południe od Alp nikt widział, albo nigdzie się na razie nie wybiera.
No nie wiem, nie wiem - nic na to nie wskazuje. Jacek Bednarz jest wiceprezesem zarządu do spraw sportowych, Stan Valckx - dyrektorem sportowym. Ten sam pion. Jak dla mnie kompetencje tych dwóch Panów się pokrywają.

"Bednarz pracował już w Wiśle od czerwca 2007 r. do września 2009 jako dyrektor sportowy. Zapewnia, że jego powrót nie oznacza, że pracę straci Stan Valckx. - Holender normalnie wykonuje obowiązki dyrektora sportowego, tak jak do tej pory, a ja będę chciał przede wszystkim stworzyć zespół"
Sport.pl

"Według informacji gazety Bednarz na początku obejmie stanowisko wiceprezesa ds. sportowych i będzie miał podobne kompetencje do tych, jakie teraz posiada holenderski dyrektor."
P.S.