Krav napisał(a):

a powiedz mi, to po co tak słodko .......ił ? Cupiał mu kazał ? Mnie najbardziej w tym wszystkim w....ił fakt (nie medialny ) Basałaja, że moda na Wisłe wraca i że ludzie będą chodzić. Właśnie widać jak chodzą. O innych sprawach nie wspomne, bo każdy kto się klubem interesuje wie o co chodzi. W dodatku w żaden sposób nie współpracował z nami, kibicami niejednokrotnie się na nas wypinając. W ogóle mi go nie szkoda, ma to na co zasłużył. Ciekaw jest kto teraz przyjdzie. Według mnie ktoś zupełnie nowy.
|
Powiem Ci, że wg mnie to głównym grzechem Basałaja było to, że za bardzo klub traktował jak przedstiębiorstwo a kibiców jak konsumentów-nawet tych, którzy za klub dali by się pokroić.Po prostu ich nie rozumiał.
Wiele rzeczy też ciężko rozwiązać, bo stadionem rządzi miasto a stadion to praktycznie jedna wielka niedoróbka w której trzeba jakoś działać, dlatego mamy betonowy bunkier z zaciekami przy skyboksach, kulejące nagłośnienie, brak elewacji itp.Może dało by się to jakoś rozwiązać, ale nie ma pieniędzy.
Piszesz, dlaczego tak słodko .......ił?Bo pewnie miał nadzieje, ze awansujemy do LM- wtedy pieniądze o dziwo by się znalazły