Wyświetl pojedynczy post
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2012, 22:37
Krav napisał(a):Wyświetl post
a powiedz mi, to po co tak słodko .......ił ? Cupiał mu kazał ? Mnie najbardziej w tym wszystkim w....ił fakt (nie medialny ) Basałaja, że moda na Wisłe wraca i że ludzie będą chodzić. Właśnie widać jak chodzą. O innych sprawach nie wspomne, bo każdy kto się klubem interesuje wie o co chodzi. W dodatku w żaden sposób nie współpracował z nami, kibicami niejednokrotnie się na nas wypinając. W ogóle mi go nie szkoda, ma to na co zasłużył. Ciekaw jest kto teraz przyjdzie. Według mnie ktoś zupełnie nowy.
Powiem Ci, że wg mnie to głównym grzechem Basałaja było to, że za bardzo klub traktował jak przedstiębiorstwo a kibiców jak konsumentów-nawet tych, którzy za klub dali by się pokroić.Po prostu ich nie rozumiał.
Wiele rzeczy też ciężko rozwiązać, bo stadionem rządzi miasto a stadion to praktycznie jedna wielka niedoróbka w której trzeba jakoś działać, dlatego mamy betonowy bunkier z zaciekami przy skyboksach, kulejące nagłośnienie, brak elewacji itp.Może dało by się to jakoś rozwiązać, ale nie ma pieniędzy.

Piszesz, dlaczego tak słodko .......ił?Bo pewnie miał nadzieje, ze awansujemy do LM- wtedy pieniądze o dziwo by się znalazły

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/