Wyświetl pojedynczy post
gizmowisla
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2012, 16:56
Panie Cupiał ..." ... MIALES CHAMIE ZLOTY ROG ..." zamiana Vlackxa na niechcianego nigdzie jakiegos przypadkowego pana Bednarza to juz nie tylko strzal w kolano - to kpina !!! brak jakiegokolwiek rozeznania w realiach pilkarskich - to brak profesjonalizmu ,zwykle dziadostwo i cynizm !!!! nie sadze ze to suwerenna decyzja Cupiala ...mam wrazenie ze to rola kogos lub kilku doradcow CUpiala ktorzy tylko chca sie dorwac do koryta !!! Mielismy prawedziwego Fachowca ( sam osobiscie przeciaralem oczy na wiadomosc ze facet o takiej renomie, doswiadczeniu, znjomosciach , wiedzy wogole dal sie skusic na nasza smieszna polska pilke ) - a Cupial zamienia go na kolesia ktorego Nikt nigdzie nie chcial zatrudnic .... goscia ktory oprocz jednego przeblysku - raczej szczescia w postaci Marcelo nic w swojej karierze menadzerskiej i dyrektorskiej nie osiagnal ... po prostu nie wierze - te kpiny juz przestaja byc smieszne- to juz nawet nie groteska - to TRAGEDIA I DRAMAT ....Panie Cupial - niedawny wislacki dobrodzieju - dzis wg. mnie raczej komorniku Wisly - jesli Pan tak lubi tragedie to proponuje kupic sobie Bagatele i tam owe dramaty i tragedie wystawiac ..... a do wszystkich przeciwnikow Stana : ... z DROBNYMI to sie idzie na zakupy do Biedronki anie do Pewexu .....albo kupuje przez nikogo juz nie chciany samochod z przekreconym licznikiem w komisie a nie od pierwszego wlasciciela ...celowo unikam slow ze z Salonu ..... bo na ten "salon" nigdy nie bedzie nas stac .... jak ktos juz wczesniej wspomnial - jeszcze bedziemy zalowac tej zamiany i wogole tak czestych zmian w klubowych strukturach .... szkoda tylko ze jedna z ofiar w tym wypadku jest Stan ( i mysle ze w lipcu to samo spotka Probierza na rzecz pana Smudy - choc nie widze w trenerze Probierzu jakiegos zbawcy i nadania jakiegos nowego blasku i stylu Wisle - ale to tylko moje prywatne zdanie ) a nie np. obecny klakier Cupiala piastujacy stolek ( koryto) Prezsa ...