Drozd napisał(a):

A Ty się będziesz cieszył że kibicujesz trzecioligowej drużynie?
Jeżeli Ci się wydaje że kibic tym lepszy im słabszej drużynie kibicuje to mam dla ciebie brutalną informację. To brednia. Kibic jest tym lepszy im więcej od drużyny oczekuje, zarazem samemu więcej dając. Kibic który po frajersko przegranym meczu krzyczy "nic się nie stało" to kretyn. Wie to każdy kto był na meczu wiadomo którym.
To w końcu jak jest? Wywalili Moskala żeby ratować puchary, które tak naprawdę nie są potrzebne? Czy wywalili Moskala bo prędzej ludzie zaakceptują zmianę Probierz na Smuda niż Moskal na Smuda?
A kto mówi ze to koniec świata? To tylko wtopa nic więcej. Czasami potrzebna na otrzeźwienie, ale bez żalu otrzeźwienia nie będzie.
|
Nie bede sie cieszyl ze kibicuje druzynie 3 ligowej ale tez nie potne sie z tego powodu.
Ja nie ma nic do polityki swojego klubu bo od tego sa rozni ludzie.
Skoro oni nie potrafia poprowadzic Wisły odpowiednio to ja tym bardziej nie jestem w stanie nic zrobic.
Uwierz mi nie skanduje po meczu ze nic sie nie stalo,nie uwazam sie tez za kretyna i uwierz mi ze mnie tez krew zalewa z tym co sie dzieje w tym klubie od paru lat ale...
...My nie mzoemy tego zmienic...co bedzie to bedzie,nie odwroce sie od klubu na ktorego mecze chodze ponad 20 lat...