Temat: Komórki...
Wyświetl pojedynczy post
szachmat
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2012, 12:19
Luu... napisał(a):Wyświetl post
do tego samsunga musiał bym sporo dopłacić , ale to może się jeszcze zmienić, bo będę czekał do samego końca umowy, nie wiem po co już do mnie dzwonili
w ogóle to jest jakaś dziwna sprawa, bo jak patrze na strone play-a na ofertę dla przedłużających, to ten Samsung Galaxy S jest droższy od Samsunga Galaxy S Plus :| a to nie powinno być na odwrót ?... poczekam na kolejny telefon i spytam konsultanta o cenne.
dzięki za odpowiedzieć, mówisz że wytrzymałe ? będzie to mój pierwszy smartfon wiec ja jestem w tym temacie zielony i nie wiadomo czy telefon po kilku tygodniach nie pójdzie do sprzedaży, jak mnie za bardzo wku......
Ja użytkuję Defy od jakiś 3 msc. Dla mnie jest rewelacyjna. Spadła na beton trochę się zarysowała na boku ale na to nic nie poradzę, ekran nie tknięty, bez żadnej folii.

Jakość aparatu mogła by być lepsza ale daje radę.

Wielkość jest bardzo dobra, nie za duża, nie za mała. Ekran bardzo dobry. Bateria trzyma dwa dni, z włączonym non stop wifi, uaktualnieniami itd.

W ostatnim tygodniu działała przez 4 dni jako bezprzewodowy access point dla dwóch komputerów więc fajny bajer.

Super zapowiada się Defy plus. Full hd, lepszy procesor ale nie wiem ile jest droższa.
Odpowiedz cytując