JrQ- napisał(a):

Jeżeli Ty oceniasz Stana ambiwalentnie, to jesteś głupi.
Po prostu. Wystarczy zobaczyć na transfery, na środki, na to co kupieni gracze dali zespołowi by to ujrzeć.
Praktycznie żaden z zawodników, których sprowadził Bednarz nie pomagał Wiśle w zdobyciu mistrzostwa w wydatny sposób, bo Wisła grała tym co miała z poprzednich lat nim łysy został DS. Patrząc na to, że Valkx skompletował praktycznie całą obecną drużynę, trzeba być DEBILEM, żeby nie widzieć co tracimy. Przecież ten człowiek ma takie znajomości, jakich żaden DS w Polsce nigdy mieć nie będzie. A Cupiał mu nie ufa. Zresztą, tacy mądrale jak Ty jeszcze zapłaczą, szkoda, że jak zwykle po fakcie.
PS: Czekam na takie ruchy transferowe Bednarza jak Biton, Iliev, Melikson, Pareiko
|
Wyjaśnijmy sobie coś łosiu (skoro ty mnie głupcem nazywasz, ja chyba mogę cię łosiem nazwać?)
Trzeba byc debilem żeby myśleć jak Ty - ktoś ma wątpliwości co do Valxsa - od razu kocha Bednarza i musi bronić Bednarza!
Co mnie ....a w dyskusji o Valxsie obchodzi Bednarz?
Może i głupi jestem, ale oceniam pomysł Stana na zespół ambiwalentnie. Bo większość piłkarzy jest wypożyczona i zaraz ich nie będzie. Nie ma szans na zgranie zespołu i tak w koło. A przy słabym/srednim zespole - zgranie jest ważne. Nie oceniam go źle, ale też widzę wadę w takim podejściu ciągłej rotacji.
BTW
To temat o Valxcie a nie o Bednarzu czy Rogali itd. Co mnie Bednarz obchodzi? Czemu zakłądasz że jak ktoś (jak ja) nie jest bezkrytycznym wyznawcą Stana to odrazu jest wielbicieliem Bednarza? Nie stosuj takich uproszczeń jak w polityce, ktoś krytykuje Tuska - jest z PiSu, ktoś Kaczyńskiego - jest z PO. Bednarza mniej cenie niż Stana.
Na koniec,
Nie lubię bałwochwalczego oddawania wiary, bez widzenia "+" i "-" - wolę dyskusję gdzie docenia sie zalety, ale o wadach nie zapomina. Ty wolisz klęczeć i skałdać pokłony.
Tak samo ocenię Bednarza jak Stana teraz. I jesli będize tak mało produktywny jak poprzednio bez wachania go skopie. Stana nie skopłaem, ale dostrzegłem minusy krótkich wypożyczeń. No ale na tym forum - albo ktoś za PiS albo za PO. (metaforycznie). Żadnej dyskusji i chłodnej oceny. Tylko emocje, jak w polityce