Wyświetl pojedynczy post
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2012, 21:14
Merkury napisał(a):Wyświetl post
Cupiał gratuluje decyzji - nie wiem kto normalny wybierze się obecnie na Reymonta.
Ja się chętnie wybiorę, sezonowcu.

Zatrudnili Bednarza, może poczekajcie na efekty jego pracy, a nie napierdalajcie od razu ok ? Koniec Wisły itp, ile razy to już słyszeliśmy, przeważnie przed sezonem, w którym zdobywaliśmy Mistrza z konkretną przewagą Valcx jest tu mitologizowany - oczywiście dobry fachowiec - chwała za Meliksona i w sumie... tyle, bo Pareiko to efekt znajomości Frankowskiego, Jovanović to była okazja ze względu na dyskwalfikację w Serbii, Chavez przyszedł za Kasperczaka. Reszta transferów średnio trafiona, choć nikt z nas nie wie jakie tak naprawdę miał pole manewru jeżeli chodzi o finanse.

Nie był ten Stan taki różowy jak się wydaje i zrozumcie, że może facet chce podjąć wyzwanie gdzie indziej popracował dwa lata tu, popracuje dwa lata gdzie indziej, dajcie mu żyć, nie wierzę, że w chcielibyście być przywiązani do jednej roboty (to nie Kaziu Moskal Wisła to jego miejsce pracy) bez możliwości zmiany, podjęcia nowych wyzwań.

Zobaczymy co wykombinuje Bednarz, zobaczymy czy Valcx rzeczywiście odejdzie, ale nie wieszczmy koniec Wisły. Oczywiście Cupiał popełnia wciąż te same błędy, ale czy jest nim zatrudnienie Bednarza ?

Bardziej tolerowawnie figurantów pokroju Bogdana B., który rano w wywiadzie mówi, że Bednarz to fakt medialny, a wieczorem go zatrudniają Ten człowiek to jakaś komedia, skończony darmozjad, niepotrafiacy wzorem Warty Poznań (!) wprowadzić tak prostej rzeczy jaką jest sprzedaż internetowa biletów. Mam nadzieję, że Weszło ma rację i zostanie wyjebany już w lecie
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując