Tominho napisał(a):

|
Wisła grała tak ładnie dzięki Maciejowi Skorży, a nie Jackowi Bednarzowi. Zasługą Bednarza jest Levadia Tallin, kiedy to nie zdążył zakontraktować środkowego i prawego obrońcy. Na tych pozycjach w dwumeczu z Levadią wystąpili Łobodziński i Jop, chyba nie trzeba tego szerzej komentować...
|
Dzimi napisał(a):

|
Jak można tak kłamać w żywe oczy to ja nie wiem. Więc łopatologicznie panie Bogdanie - to nie wizja Stana Valckx'a przestała się sprawdzać, tylko nawet nie daliście mu możliwości aby tą wizję zrealizować- transfery głównie tylko darmowe lub brak transferów w ostatnim okienku, kiedy 2-3 porządne wzmocnienia były potrzebne. Musiał sięgać bardzo nisko swoich list z kandydatami na piłkarzy, lub w ogóle te listy odłożyć na dalszą lub żadną przyszłość. Wiązaliście mu ręce i nawet nie próbujcie zwalać przyczyny porażki jego wizji na jego osobę - bo tak robią tylko najbardziej parszywe i fałszywe świnie.
|
No tak jak za kadencji Bednarza potrzeba było 2-3 zawodników na levadie i ich finalnie nie było to wina łysego, ale jak 2-3 zawodników potrzeba na dwumecz z belgami i walke o MP to analogicznie Stan powinien być wiennym, a tu NIE! Stan bidny bo nie miał na transfery, łysy be bo miał ale nie wykorzystał....
jak to jest? wytłumaczy ktoś?
Czy darmowi ściągnięci przez Stana grają za darmo czy mają dużo ponad przeciętne kontrakty, przez co np. nie było wolnych środków na dodatkowe wzmocnienia? JA tego nie wiem, a Wy wiecie?
Bądźcie przynajmniej obiektywni co do łysego legionisty...
PS/ Oczywiście jestem za pozostaniem Stana na swoim stanowisku.