Wyświetl pojedynczy post
Dzimi
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2012, 19:45
Cytat:
Nie jest jednak tajemnicą, że z końcem obecnego sezonu końca upływa umowa ze Stanem Valckxem. Na jego temat mówił w dziś opublikowanym wywiadzie w "Przeglądzie Sportowym" prezes Wisły Bogdan Basałaj. Oto fragment rozmowy:

Bogdan Basałaj: - Przypomnę, że niedawno stawiało się go za wzór dyrektora z wizją. Do pewnego momentu ta wizja się sprawdziła, ale gdzieś zgubiliśmy rozgrywki ligowe. Czy przedłużymy z nim kontrakt? Dziś nie wiem.
Jak można tak kłamać w żywe oczy to ja nie wiem. Więc łopatologicznie panie Bogdanie - to nie wizja Stana Valckx'a przestała się sprawdzać, tylko nawet nie daliście mu możliwości aby tą wizję zrealizować - transfery głównie tylko darmowe lub brak transferów w ostatnim okienku, kiedy 2-3 porządne wzmocnienia były potrzebne. Musiał sięgać bardzo nisko swoich list z kandydatami na piłkarzy, lub w ogóle te listy odłożyć na dalszą lub żadną przyszłość. Wiązaliście mu ręce i nawet nie próbujcie zwalać przyczyny porażki jego wizji na jego osobę - bo tak robią tylko najbardziej parszywe i fałszywe świnie.
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 12.03.2012 o godz. 19:52.