Tak gwoli sprawiedliwosci...
tofik
Cytat:
|
Akurat co do Bragi wtedy miała największy dół jaki widziałem odkąd oglądam ich spotkania
|
Za to Lech ktory sie czolgal w srodku tabeli slabej ekstraklasy byl w formie ze hej. Takiej ze na koniec do pucharow nie weszedl
Cytat:
|
Sporting również grał ostatnio taką pytę, że zęby bolały.
|
Alez Legia tez gra pyte. Fatalny mecz z Gornikiem, dobry ze Slaskiem, slaby z LKS-em, i slaby z Podbeskidziem. Jakby nie patrzec w 3 z 4 meczow rozegranych w ekstraklasie w tym roku na ich gre nie dalo sie patrzec.
Cytat:
|
! To samo Wisła trafiła na chujowo grające Liegie i każdy to widział i potwierdzi chyba że się bedzie napinał albo zaprzeczał bo musi bronić przed zarzutami .
|
Za to Wisla nie gra chujowo. Na ten moment nie potrafi wygrac z takimi "potegami" jak Zaglebie, czy tez przegrywa z Korona i... ogolnie puchary jej nie groza jak narazie.
Marszałek
Cytat:
|
Mnie to rybka kto zostanie mistrzem. Wiem tylko ,że ta liga jest tak słaba iż MP nie grozi awans do LM. Przepaść jest zbyt duża. Wiem, że będziecie pisali o 7 minutach ale spójrzcie prawdzie w oczy ,oglądnijcie mecz i zobaczcie ile Apoel nie wykorzystał stu procentowych sytuacji. Ile mieliśmy do powiedzenia ? Nic, kompletnie nic.
|
Ale o czym ty piszesz? O fazie grupowej LM, czy o cwiercfinale LM? Apoel, ta druzyna ktora rozgromila Wisle, jakbys nie wiedzial faze grupowa przeszla bez problemu. Jest to poziom nieosiagalny dla naszych druzyn, ale... jest to poziom nie na grupe LM, tylko juz na faze pucharowa LM.
No sorry, ale poziom na grupe LM to jest BATE czy Victoria Pilzno, a nie Apoel. Litosci...
-----------------------------------------------
Nasza liga jest slaba, to nie ulega watpliwosci, ale tez bez... polskiego narzekania. Akurat do takiej ligi bialoruskiej czy czeskiej napewno nie ma "przepasci". A zespoly z tych krajow jakos potrafia grac w LM...
P.S
Tak gwoli sprawiedliwosci na ostatnie 4 sezony 3 sezony byly dobre w pucharach (przynajmniej 1 druzyna na wiosne), takze nie mozna udawac ze sie nie widzi tendencji rosnacej...