Temat: Ekstraklasa
Wyświetl pojedynczy post
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2012, 19:04
Akurat co do Bragi wtedy miała największy dół jaki widziałem odkąd oglądam ich spotkania, a widziałem ich wiele razy wcześniej i oglądam teraz więc nie pitol -to było dno, dna. Sporting również grał ostatnio taką pytę, że zęby bolały. Dużo się interesuje ligą portugalską i mi nie wciskaj że to była ich prawdzia siła jaką pokazały te drużyny w meczach z Polakami. Co ciekawe Sporting się przełamał po Legii a Braga po dwumeczu z Lechem też złapała drugi oddech i już zaczeli grać co raz lepiej Także takie z nas fajne drużyny "na przełamanie" jak widać. Rzucasz suche fakty nie oglądałeś gry bo byś potwierdził.

Ewentualnie co do Spartaka moge nie wiedzieć tak wiele, kapów nie oglądam Załóżmy że to wpadka, no ale czy nie trzeba mięc jeszcze więcej farta żeby trafić akurat na ten dzień w którym się mocniejszy przeciwnik potknie ?

Wiadomo, że te drużyny nie będa dołowac wiecznie bo takim składem Sporting czy Spartak nie będzie zbierać od każdego oklepu i grac beznadziejnie bo ma na to za dobrych piłkarzy! Liczył się ten jeden konkretny dzien i Polskie drużyny miały dużą szansę ale są słabe! To samo Wisła trafiła na chujowo grające Liegie i każdy to widział i potwierdzi chyba że się bedzie napinał albo zaprzeczał bo musi bronić przed zarzutami . Niestety nadal mamy za słabe zespoły żeby ograć nawet będących w kryzysie przeciwników.
Ostatnio edytowane przez tofik : 12.03.2012 o godz. 19:07.
..
Odpowiedz cytując