TommyTSW napisał(a):

@rinah
Gówno masz do gadania na Wiśle więc przestań płakać i sam narzucać co kto ma lub może robić.
|
Mam takie samo prawo do mówienia jak należy się zachowywać jak "Wy", a nawet większe niż "Wy", bo ja swoje rachunki płacę. I za własne czyny. A swoim zachowaniem, w przeciwieństwie do "Was", nigdy nie naraziłem klubu na sankcje i koszty. W "Waszym" postępowaniu nie ma nawet śladu troski o Wisłę i odpowiedzialności.
Ktoś taki jak "Wy" nie ma żadnego moralnego tytułu do wypowiadania się na temat wolności, odpowiedzialności, "zasadach" i pouczania innych jak należy kibicować. Najpierw naucz się płacić za własne czyny, a nie zabieraj się za wartościowanie ludzi.
Jak małe dzieci dosłownie...
Liga Europejska jest rozgrywkami zorganizowanymi i sponsorowanymi przez UEFA. Dlatego UEFA ma pełne prawo do nakładania kar za zachowania klubów i kibiców w tych rozgrywkach, które wykraczają poza stanowione przez nią zasady i regulamin. Niestety.
Biorąc udział w ich rozgrywkach, trzeba zachowywać się tak jak oni chcą i respektować na stadionach zasady, które narzucają. A jak Ci się one nie podobają, nie przychodź na mecze lub zorganizuj sobie własną LE i zaproś tam Wisłę. Wtedy Ty będziesz mógł wyznaczać zasady i standard zachowania się na stadionach.