Wyświetl pojedynczy post
kacpaw91
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2012, 10:15
Ja tego nie rozumiem. Pareiko dostaje 3 mecze zawieszenia za impulsywną reakcję (czy kogoś uderzył?), a zawodnicy Standardu za odepchnięcie naszego trenera, czy za celowe nadepnięcie i prowokacje względem naszego bramkarza nic?! Pamiętam, że kiedyś obowiązywała zasada, że jak sędzia ukarał zawodnika żółtą kartką to nie można go już było ukarać. Co innego "jeżeli sędzia nie zauważył". Patrząc na te kary od UEFA to zaczynam się obawiać, że karą za mecz w Krakowie będzie wykluczenie z pucharów na kilka lat. Niestety bym się nie zdziwił. Ktoś wie, czy my tę karę płacimy w formie odjęcia pieniędzy od premii, czy mamy im zapłacić nim otrzymamy pieniądze. Także, czy są jakieś drogi odwołania? Może odwołać się ponad UEFA?

RYBA napisał(a):Wyświetl post
Abstrachując trochę od tematu chciałem zapytać jak to w tym roku z kasą którą ugraliśmy na LE ? Bo ponad 100tys euro to chyba suma z kar jaką mamy do zapłacenia, a powiedzcie mi jak wyglada sprawa z tym menadżerem któremu za któryś transfer nie wypłaciliśmy prowizji i uefa przyznała mu racje, o jaką kwotę tam chodziło?
700 tysięcy euro rzekomo
Źródło: http://ekstraklasa.net/dziura-w-budz...22dd7103010000
Odpowiedz cytując