|
No po części masz rację, natomiast mnie razi to, że w Legii jakoś dało się wychować, wyszkolić i też ściągnąć fajnych, zdolnych chłopaków którzy już osiągnęli dużo i pną się w górę a w Wiśle brakuje tego strasznie i to aż razi. Obraliśmy kierunek ściągania zawodników z mniejszym lub większym doświadczeniem w Europie dziś to lwia część naszej drużyny, no OK patrząc na APOEL to naprawdę może się sprawdzić lecz jak widać u nas ciężko z tym idzie. Kirm teoretycznie jest jednym z bardziej doświadczonych Wiślaków, no i co z tego jak teraz jest bez żadnej formy i bardzo mizerny pożytek jest z niego i tym samym przekłada się to na słabe wyniki drużyny. Potencjał? Obydwie ekipy mają duży potencjał, jesteśmy o tyle gorsi, że musimy się ustabilizować z nowym trenerem i wygrywać. W stołecznym klubie jest pewna dynamika i płynność z meczu na mecz bo ten sam trener od dłuższego czasu nakreślił cele i prowadzi ich w jednolity sposób w Wiśle tego brakuje i tu odstajemy, ja tylko mam nadzieję, że Probierz w miarę szybko ogarnie to wszystko i Wisła będzie się prezentowała o wiele ładniej w każdym meczu.
|