Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2012, 22:07
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Z Tobą Bobku aż żal dyskutować, cywilizowany Europejczyku. Nikt Ci się z nami nie każe identyfikować - mnie jedynie zastanawia, dlaczego wybrałeś Wisłę, której kibice od dawna mają ugruntowane poglądy. A zapomniałem - dla Ciebie przecież klub to tylko wynik sportowy...

Apropos zdobywania szacunku w Europie - Twój ryży wódz zdobył go liżąc kulturalnie dupkę Angeli czy jednak go troszkę "wyruchano"?

Poczułeś się urażony "koleżką"? Absolutnie nie miałem zamiaru...

Napisałem jedynie co klub wg mojej oceny zrobić powinien. Są przyczyny takiego a nie innego traktowania Basałaja przez kibiców. W swoich postach fialo trafnie podsumował działalność tego Pana odnośnie dwumeczu ze Standardem.

No właśnie - co zrobiliśmy? Jakie zasady złamaliśmy? Czy po meczu czytałeś o zniszczeniach na stadionie Standardu?

O czym Ty w ogóle piszesz? Przecież to Ty nie szanujesz swoich! Napisał Ci jakiś gryzipiórek z UEFA o karze nawet jej nie uzasadniając a Ty wyskakujesz z komentarzami oczerniając Wiślaków (nie byłeś na miejscu, opierasz się tylko na jakimś głupim oświadczeniu...).

Myślałem, że wśród takiej rzeszy kibiców będącej w Liege znajdziesz choć jednego kolegę, który mógłby Ci sytuację szczegółowo opisać...
z,

Miło się rozmawia i dyskutuje, tylko po co tyle jadu, " ryży wódz, liżąc dupke" Czy te słowa są potrzebne ? Dyskutujemy o sporcie i kibicowaniu czy o polityce ?

Skoro NIC nie zrobiliście, nie złamaliście zasad nic nie zostało zniszczone, to Klub się odwoła a bez żadnych dowodów sprawa będzie szybko wyjaśniona i rozwiązana, czyż nie Nie masz się czym denerwować w takim przypadku.

Ja nie szanuję swoich w jaki to sposób czym że zawiniłem, Bo wierzę w to co UEFA napisała ? NIgdy źle nie zachowywaliśmy się Co w ogóle znaczy słowo oczerniać czym Oczerniłem naszą Wiślacką Brać Wyjaśnij mi proszę No chyba że zgoda na karę to oczernienie No ale przecież nie ma podstaw więc Przepraszam.

Co do opisów to jest ich tyle ilu opisujących, każdy inny.

Problem jest w tym że nie każdemu podobają się zachowania innych, Tobie moje, Komuś innemu jeszcze inne. Pytanie czy te zachowania są zgodne z zasadami i regulaminem i zdrowym rozsądkiem.
Nie bawmy się w politykę, mówmy o tym co możemy zrobić.
Masz jakieś propozycję żeby takich kar nie było Żeby nikt do nas kibiców nie musiał się przyczepiać
Masz propozycję proszę ...... zróbmy coś sensownego
Ostatnio edytowane przez robin hood : 11.03.2012 o godz. 22:10.
Odpowiedz cytując