Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2012, 20:24
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Koleżko drogi - przeszkadza Ci, że ktoś napisze o kimś niecenzuralne słowo. Nie przeszkadza Ci jednak banda klaunów, która nie mając absolutnie żadnych podstaw (oprócz komunikatu o nałożonej karze) oczernia kibiców Białej Gwiazdy, wyjazdowiczów czy SKWK.

Pojawiają się jakieś Bobki, robin hoody czy inne rinahy i bez skrępowania srają w swoje gniazdo otrzymując brawa od "postępowych europejczyków" tego forum... Przez takich jak Wy stajemy się popychadłami Europy. Przepraszajcie za wszystko gamonie... Zamiast posłuchać ludzi będących w Liege łykacie jakieś bajeczki o zniszczeniach na stadionie Standardu.

Klub powinien odwołać się od kary, zażądać jej szczegółowego uzasadnienia a także stanąć w obronie kibiców Białej Gwiazdy.

Proszę o konkretne informacje i argumenty co do mojej osoby mówiące o jak to ująłeś sraniu w swoje gniazdo, klaunem, baranem, chamem, gamoniem nie jestem. Nie mamy podstaw NO tak nasi bracia są nie winni a wszystko to spisek Tuska i Platiniego. Szanowny kolego jesteśmy członkami jak to napisaliście Cyrku Europejskiej piłki, jeżeli nam sie to nie podoba możemy sie z tego cyrku wypisać założyć własny cyrk. Jeżeli jestesmy jego członkami to obowiązują nas tego cyrku zasady. Jeżeli je łamiemy ponosimy karę a kara jest uzalezniona od tego co zrobiliśmy teraz, co zrobiliśmy w przeszłości a także jak zachowują się nasi rodacy.

Tak przeszkadza mi jak bluzgacie na innych, tak nie podoba mi sie to, tak jak nie podoba mi się ze na Trybunie ktoś mówi do mnie cwelu i spierdalaj za Błonie kiedy zwracam komuś uwagę że źle się zachowuje.

Potrafisz ubliżać brawo, jak mamy być szanowani w Europie skoro sami siebie nie szanujemy.

Mówisz o TYm że wiemy o sprawie z komunikatu i mamy mu nie wierzyć a komu mam wierzyć Tobie
Ostatnio edytowane przez robin hood : 11.03.2012 o godz. 20:27.
Odpowiedz cytując