ZoneNh napisał(a):

Boże czemu nie grzmisz...
Ty za to siedzisz na forum od 2002 i masz ostro nawalone delikatnie mówiąc do głowy. Byłeś kiedyś wspomóc Wisłę dalej niż na R22?
|
Tak, ongiś zaliczyłem kilka wyjazdów, najbliższy do Warszawy. Nie liczę Sosnowca, wiadomo, graliśmy u siebie niby.
Ostatnio odpuściłem - jazda w wagonie na drugi koniec Polski z małolatami nawalonymi prytą i maryśką, smierdzącymi potem mnie nie bawi, także od roku ograniczam się do meczów zgodowych, gdzie mogę sobie dojechać sam.
Cytat:
Nie uwierzę że jeździsz na wyjazdy, więc nie oczekuje odpowiedzi, dla mnie takie osoby z takim podejsciem jak Ty niszczą ruch kibicowski na Wiśle.
|
Jak nie liczysz na odpowiedź, to nie pisz na forum.
Przeze mnie Wisła ani złotówki kary jeszcze nie zapłaciła, chyba, że za JŻS.
Cytat:
Jak dla mnie bardzo dobrze, niech płaca, zaczną wpuszczać oprawy i traktowac nas poważnie to może się coś zmieni. I niech płacą, szczerze powiedziawszy mnie to W A L I. Jak dla mnie to możemy zbankrutowac i zacząć jak Lechia,
|
A jak dla mnie jesteś głupiutkim szczeniakiem mającym głęboko w dupie Wisłe w imię durnych małpich zachowań.
Masz w dupsku Klub, dobrze wiesz Ty i Tobie podobne pokemony z pryszczami z ledwo skończonym gimnazjum, że UEFA nie lubi naszych klubów i zawsze szuka pretekstu, aby wymierzyć nam karę.
Mimo tego głupio dajesz się spedalonym komuchom sprowokować, nie potrafisz pokazać, że jesteś lepszy od nich.
Wiesz dobrze, że Wisła obecnie nie ma za dużo kasy, ale spoko, przecież to nie Ty płacisz.
Głęboko wierze i chcę aby takie osoby jak Ty dostały po 10 000 euro do zapłacenia i niech sprzedają nerkę, albo wacka. Tym większa moja radość, że tacy jak Ty nie będą się mogli rozmnożyć.
To nie ja niszczę ruch kibicowski, to tacy jak Ty niszcza klub i zrównują nas do poziomu żydów, tam takich ludzi więcej.
Cytat:
|
przynajmniej takie osoby jak Ty uciszą się na kilka lat, bo nie bedzie Meliksownow i innych Genkowów
|
Nie liczyłbym na to, chodziłem na Wisłe jak Ty nie wiedziałeś jeszcze jak sobie zrobić dobrze samemu, nie mówiąc już o obsłudze kobiety.
Ja liczę z kolei na to, że takich jak Ty w końcu ktoś uciszy na stadionie na amen.
Nie jestem przeciwnikiem opraw i rac - ale skoro ich używać na stadionie nie wolno, to trzeba poza nim.
A jak jeden z drugim jest granatem od pługa oderwany to niech teraz płaci, a nie żeby Wisł za Twoją i kilku innych troglodytów głupotę płaciła, bo to nasz klub o przeszło 100-letniej historii i nikt sobie nie życzy, żeby jakiś smarkacz decydował o jego istnieniu, bądź nie.
Za mały jesteś na to i za mało wiesz o świecie.
Zresztą tym postem pokazałeś jaki masz stosunek do klubu, jego historii, oraz legend z Reymonta, których koszulki są wciągane pod dach.
Mam nadzieję, że kasa, którą wrzucam na oprawę pójdzie choć w części na zapłacenie kary.