rafkur napisał(a):

Bo kacapy i turasy przepłacają. Wolski to perspektywiczny zawodnik i szkoda by go było wysyłać do dziczy tylko dlatego, że dzicz czasami sypnie dukatami.
Wolski pójdzie do cywilizacji ale za mniejsze pieniądze niż np za Uralem. Chyba że zwycięży opcja "zaróbmy więcej" tylko że to byłoby z wielką szkodą dla niego.
|
1. Pewnie, że przepłacają.
2. Pewnie, że go szkoda. Tylko, że jeżeli jakiś Turkoglu albo Ruskow walną w Legię 7 mln za Wolskiego to myślę, że nasi właściciele o mentalności starszych braci w wierze raczej nie będą się zastanawiać.
3. Wolski na razie zagrał kilka fajnych meczów, kilka bardzo przeciętnych. Fajnie, że trafił się akurat nam, a nie komuś innemu, nie mniej jednak na dziś nawet 5 mln byłoby dla mnie mega szokiem. Tylko, że jak pokazuje historia to się może wydarzyć.
rafkur napisał(a):

|
Do LM to wejdziecie zaraz po tym jak Polska wygra Euro. Zejdźmy na ziemię
|
E tam, takie gadanie. Wy dostaliście klub o klasę od Was lepszy i o epokę lepiej zarządzany, a zabrakło Wam 3 minuty. Przy mega farcie (dostaniemy rywala, który się wysypie po sezonie przed eliminacjami, bład sędziego, cokolwiek) jest szansa. Oczywiśćie przy pełnej świadomośći - mega fart, zupełny przypadek. Ale to tak samo jak z Wolskim - może się wydarzyć.
Ja tam uważam, że jak utrzymamy ten poziom z edycji LE 2011/2012 to się uda. Rzecz w tym, że na razie mało prawdopodobne jest dla mnie by polski klub z polskimi piłkarzami był w stanie utrzymać taki poziom dłużej niż jedną rundę.
No, ale w parę rzeczy już nie wierzyłem i parę razy obecna Legia zmuszała mnie do przecierania oczu ze zdumienia, wiec...