Wyświetl pojedynczy post
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2012, 16:15
robin hood ma racje. Mozna dyskutowac nad tym czy kary nie sa za surowe, i co ze Standartem (umowmy sie, ze swieci nie byli), ale... do jasnej ciasnej, Byly race? Byly petardy? Bylo rzucanie sniezkami? No wlasnie. No wlasnie, jak kogos podniecaja "gownazerskie" zabawy to niech sobie to robi w domu, a nie na stadionie narazajac tym samym klub na kary i robiac "wioche". Z Fulham w Anglii bylo tak samo. Ogladalem ten mecz w telewizji. W czasie "dymu" oczywiscie na forumI byla ekstaza. A mnie bylo poprostu wstyd. Pomyslalem "Boze, co za dzicz..." tak samo pomyslalem jak nasi dzielni "kibice" "zagluszali" minute ciszy w rewanzu ze Stadnartem. Boze, co za dzicz...

Prawda jest taka, ze w oczach cywilizowanego czlowieka, ruch kibicowski jest skompromitowany. Stad tez ta nagonka na nas w kraju. A najgorsze ze na tym wszystkim cierpia normalni kibice...
Manifestacje "polityczne" tez mnie bawia na stadionach. Na stadiony idzie sie ogladac widowisko sportowe. Jak was interesuje polityka to zalocie sobie kolka polityczne i tam manifestujcie co chcecie...

Choc zaznaczam, w mojej opini kara jest zbyt surowa (szczegolnie jesli chodzi o Pareike), oraz... a co ze Standartem do jasnej ciasnej?!
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 11.03.2012 o godz. 16:21.
Odpowiedz cytując