Porownania Maleckiego z Wolskim to kiepski zart. Malecki ma
fatalna technike, ma
fatalna madrosc taktyczna (12 latkowie z La masii maja wieksza), nie potrafi grac kombinacyjnie, sprawia problemy wychowawcze i ma juz 24 lata!
Wolski natomiast jest duuuuuzo lepiej wyszkolony technicznie, taktycznie jest znacznie madrzejszy, umie grac kombinacyjnie, nie sprawia problemow wychowawczych i jest znaaacznie mlodszy.
No panowie, nie robmy jaj z pogrzebu. 2 liga angielska (championship) to jest max co moze osiagnac Malecki. Wolski natomiast ma potencjal by np. powtorzyc kariere Lewandowskiego czy Piszczka. Lub nawet zrobic wieksza.
Co do jego ceny. Alez ja sie wogole nie dziwie ze nie chca go sprzedac! Zobaczcie jakie ten grajek robi ostatnio postepy. Sprzedadza go za rok, lub poltora, jak bedzie warty znacznie wiecej niz jest wart teraz. 10 mln euro za niego raczej nie dostana (za slaba liga by tyle dawac za pilkarzy), ale kwota na poziomie 4-7 mln euro jest jak najbardziej mozliwa.
I wiecie co... doslownie ....ica mnie bierze jak to wszystko widze. Legia na szkoleniu i scautingu mlodych zdolnych zarobila ostatnio blisko
5 mln euro, a teraz ma w skladzie kolejnych dwoch ktorzy pojda lacznie za ladna sumke (wbrew opinii wielu, Zyro to takze ladny talent, choc oczywiscie nie taki jak Wolski). O takiej wartosci jak to, ze Ci pilkarze teraz jej daja punkty tez nie ma co pisac.
Ale nie, u na B.C nie chcial inwestowac w mlodziez, bo przyjada "zle tuzy europejskiej pilki" i nam pokradna pilkarzy, psia mac! Ech, szkoda gadac... Opowiesci o gargamelu...
P.S
A ja lubie Murawskiego jako komentatora

Wole go niz jakies Bozydara Iwanowa czy Szpakowskiego.