fialo napisał(a):

Dno dna. I kilometr mułu.
Ostatni raz podejmę walkę ze skretynieniem niektórych użytkowników tego forum, gdyż nie potrafię patrzeć bezczynnie na obrażanie ludzi, dla których Wisła to nie odpalenie streama gdzieś na pograniczu województwa podkarpackiego i lubelskiego, a później klepanie w necie moralizatorskich postów (nie pije tu konkretnie do Ciebie, ale większość osób tu działa właśnie w ten sposób). Do rzeczy ?
1. Byłeś w Liege? Nie byłeś, nie wypowiadaj się, albo dowiedz się od znajomych, którzy tam pojechali (wątpie czy takowych posiadasz) jak było naprawdę. Inaczej - nie masz prawa głosu, i'm sorry.
2. Wyjebane mam na to czy komuniści z Liege dostaną kary czy nie, ale w tej sytuacji za baner "Fuck withe star, only red star" - czyli wg nomenklatury decydentów z uEFA - baner faszystowski, ksenofobiczny, niezwiązany z meczem etc - czerwone ścierwo (obiektywnie) też powinno zostać "wynagrodzone". Nie wspominam już o latających przedmiotach, kamieniach w auta, etc., etc.
3. A jaką mamy sytuację ? Otóż taką, że koledzy z uEFY dają nam karę 80k euro, a ich koleżanki ze stadnardu nic, zero. I Ty, śmieszny człowieczku, zachowujesz się dokładnie jak nasz klub w pierwszym meczu. Tamci do spółki z uEFAi srają Ci na łeb, a Ty sobie to rozcierasz na twarzy, wmawiając sobie, że to maseczka relaksacyjna. Otóż. Zostaliśmy perfidnie skrzywdzeni i oszukani. Ukarani za posiadanie własnych poglądów, za realizacje pasji i nadawanie blasku nudnym jak ....a 50 latki konsumenckim trybunom. Ukarani niesłusznie, bo z pewnością zachowywaliśmy się znacznie lepiej niż komuniści u nas.
Ale trwaj sobie dalej w swoim świecie. Świecie, w którym postawa służalczo-poddańcza wobec wszystkich decyzji "jewropy", "oświeconego zachodu" jest na porządku dziennym. Myślę, że być może pewnego pięknego dnia zasiądziesz po prawicy prezesa Basałaja, dogadacie się idealnie bo wyznajecie te samą ideologię. Bez odbioru.
|
zgadzam sie z toba Fialo ale tak w zasadzie to mam tak prawie pod 50 tkę i za bardzo to piknikiem nie jestem takze nie wszyscy w tym wieku zajadaja sie kiełbaskami ,są tez aktywni about 50

a znam paru takich