Wyświetl pojedynczy post
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2012, 15:23
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Jestem zdania, że klub powinien dać zakaz wyjazdowy swoim Kibicom, bo tylko na tym traci, a nie zyskuje. Czyli ustalamy odgórnie --> wyjazdy bez kibiców. Może wtedy jeden z drugim się zastanowią co robią. Bo jak kogoś zamiast meczu interesują wyłącznie zadymy, to niech zamiast na stadion uda się do psychiatryka.

Dwa. Jestem zdania, że klub powinien pozbierać dowody na Liege z meczu u nich, przedstawić je komisji UEFA i odwołać się od kary lub zażądać kary również od Liege. Szczególnie chodzi tu o napis "Fuck withe star" (są dowody - zdjęcia i wideo) oraz naruszenie nietykalności naszego trenera (wideo i zdjęcia).
Dalej idac tym tropem niech liege przedstawi rzekome zniszczenia na stadionie,byłem do samego konca prawie bo wyjechalismy autokarem jedni z ostatnich i pytam sie gdzie te zniszczenia ,a za race i petardy zgodze sie ze moga nałozyc kare,z reszta komuchy gdy wychodziły ze stadionu sami zaczeli prowokowac rzucajac rozne przedmioty na parking ,a znalazły sie kamienie i butelki szklane ale o tym nikt nie powie.A na sektorze uwierz trudno byłoby cos zniszczyc jak tam był goły beton i kraty,no było jeszcze takie cos jak kawałek plastiku na ktorym nawet sie nie chciało usiąść.
Odpowiedz cytując