Wyświetl pojedynczy post
robin hood
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2012, 20:28
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Nie uwierzysz ale... nie da się dominować wiecznie. 8 mistrzostw w 13 lat! 8! W 13 sezonach! Siłą rzeczy dołek musi się zdarzyć. Po sezonie wielu zawodnikom kończą się kontrakty, zła krew odejdzie i budujemy na nowo. Jak mnie w....ia takie niedocenianie tego co mamy. W Warszawie nawet nie pamiętają co to MP, w Poznaniu to z przed roku było, jest i będzie wielkim wydarzeniem, a u nas? U nas się gardzi mistrzostwem... Wyjście z grupy LE? Pff.. "A cóż to za osiągnięcie"... Ludzie, zimny okład na głowę!
Tu nie chodzi o gardzenie i nie docenianie tego co mamy, wiem i widzę co mamy. Chodziłem na drugą ligę i cieszy mnie LE i Mistrzostwa, rozumiem że zmiany są potrzebne ale jak to ująłeś zła krew odchodzi już od kilku lat obok LE mamy Lewadie Karabachy Podbeskidzie i Sąsiadkę zza Błoń. Patrzmy realnie. Skoro mamy dołek i potrzebujemy zmian. To Kurcze niech wyjdzie Bos na konferencji albo jak się nie chce pokazywać to niech wyśle Prezesa i powie wprost Panowie, Kibice, Ludzie. Mamy kasy tyle i tyle, mamy ambicje takie a takie, przebudowujemy. Mamy trenera dajemy mu tyle i tyle czasu z takim to a takim budżetem. Czy to jest aż tak wiele U nas nie ma Szkolenia, Transferów, Zaplecza, a najgorsze że nie ma Wizji bo ja takiej wizji nie widzę. Pięknie piszesz zła krew odejdzie i budujemy. Ale co budujemy za co i jak z nowym starym trenerem za 2 miesiące bo .... obym był złym prorokiem Po odpadnięciu z PP i braku pucharów Nowy trener stary trener w maju jest pewny.
Odpowiedz cytując